Fotograf Søren Lindgaard Eriksen

Velkomst

Kontakt: mail@soren-eriksen.dk
Tlf.: 40 744 888

søndag den 7. november 2010

Kulde, kreativitet og kurver

Vi skal bruge et sommerligt billede med lidt dramatik som blikfang!

Det er faktisk mere vinter end sommer lige nu.... Det er i virkligheden omkring 0 grader da jeg kører til stranden med modellen. Hun er ikke sådan at afskrække og har pakket sit sommertøj.

Jeg har derimod fornuftigt tøj på: Hue, 2 par bukser, fiberpels, lang ulden undertrøje og en vindjakke. Det eneste sted jeg kan komme til at fryse er på fingerne. Men jeg er ikke god til at betjene kameraet med vanter.
Mens hun sidder under mit tæppe, gør jeg klar. Stativ og flash x 2. Solen går mod horisonten, men den er der. Skyerne skaber dramatik og bevægelse i havet.
Frem med vidvinkel og instruktion af pigen.

Hvordan skaber man dramatik i et billede? Vinkel, perspektiv og skrå-kurve. Sørg for at bryde horisonten med et snit, leg med din vinkel - jeg ligger fladt på stranden og skyder dette billede.
Det er umiddelbart svært at tro at temperaturen siger -1, ligesom det er svært at forstå at modellen er 46. Men kulden virker opstrammende på alle, siger hun. Det passer egentlig meget godt.... Efter 30 minutter inkl. omklædning er jeg tilfreds med resultaterne.....
Det er utroligt hvad man kan få sin kone til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar